Verzendkosten

Van 27 juli tot en met 10 augustus is Echt Uniek even op vakantie. Wil je in de tussentijd een vraag stellen dan kan dat altijd via de mail. Deze zal dan met een aangepast vakantietempo worden beantwoord. Alle bestellingen worden zo snel mogelijk in productie genomen vanaf maandag 12 augustus. 

 

De prijzen die bij de producten vermeld staan, zijn excl. verzendkosten. De verzendkosten worden vermeld bij het afronden van uw bestelling.

De verzending van een bestelling binnen Nederland bedraagt:
Pakket bij u thuis bezorgd via PostNL: €6.50
Afhalen: gratis

Voor zover mogelijk is, zullen wij een bestelling met meerdere artikelen in één keer verzenden. Dit kan betekenen dat een artikel later geleverd wordt dan vermeld is bij de levertijd. Houd u dus bij de bestelling van meerdere producten de levertijd aan van het product dat de langste levertijd heeft. Mocht u binnen een bestelling een bepaald product of bepaalde producten willen ontvangen binnen de daarbij genoemde levertijd dan betaalt u per verzending de verzendkosten die op dat pakket van toepassing zijn.

Bestelling zelf afhalen
Het is mogelijk uw bestelling zelf af te halen in Gorinchem. Zodra uw bestelling voor u klaarstaat nemen wij telefonisch of via de mail contact met u op voor een afspraak.