Verzendkosten

De prijzen die bij de producten vermeld staan, zijn excl. verzendkosten. De verzendkosten worden vermeld bij het afronden van uw bestelling.

De verzending van een bestelling binnen Nederland bedraagt:
Ophalen hij een DHL servicepunt: €4.00
Pakket bij u thuis bezorgd via PostNL: €6.50
Afhalen: gratis

Wanneer u ervoor kiest uw bestelling op te halen bij een DHL servicepunt dan zullen wij u, op basis van uw woonadres, een voorstel doen bij welk dichtstbijzijnde servicepunt u het pakketje op zou kunnen halen.

Voor zover mogelijk is, zullen wij een bestelling met meerdere artikelen in één keer verzenden. Dit kan betekenen dat een artikel later geleverd wordt dan vermeld is bij de levertijd. Houd u dus bij de bestelling van meerdere producten de levertijd aan van het product dat de langste levertijd heeft. Mocht u binnen een bestelling een bepaald product of bepaalde producten willen ontvangen binnen de daarbij genoemde levertijd dan betaalt u per verzending de verzendkosten die op dat pakket van toepassing zijn.

Bestelling zelf afhalen
Het is mogelijk uw bestelling zelf af te halen in Gorinchem. Zodra uw bestelling voor u klaarstaat nemen wij telefonisch of via de mail contact met u op voor een afspraak.